Inloggen

Een mijlpaal

Hoera! Ik besta 20 jaar! ? Ok, zelf moet ik er al wat kraaienpootjes bij optellen maar mijn adviesbureau tikte op 13 september de 20 jaar aan.

Hoera! Ik besta 20 jaar! ?
Ok, zelf moet ik er al wat kraaienpootjes bij optellen maar mijn adviesbureau tikte op 13 september de 20 jaar aan, waarvan 16 jaar samen met Remon in onze VOF.
Zoef… zomaar voorbij.
Ineens ben je een soort van ‘ouwe rot in het vak’.

Niet 1 keer in die jaren heb ik de neiging gehad mijn zelfstandige bestaan weer gedag te zeggen.
Was het altijd simpel? Zeker niet.
Was het de moeite waard? Absoluut.
Als je weet dat je kunt leunen op je veerkracht en creativiteit en je blijft wendbaar, dan is een crisis hier of daar ook te doorstaan.

Het uitbouwen van een groter imperium met adviseurs was niet mijn doel.
Ik geniet van het leveren van maatwerk en het versterken van mijn expertise op specifieke vlakken.
Zo kan ik ook kiezen welke klantgroep me als een warme jas past.
Dankbaar ben ik ook voor de trouwe klanten waar ik mee samen werk en alle klanten die een tussenstop bij mij maken in hun leven.
We hebben veel van elkaar geleerd.

De puzzels werden steeds een stukje complexer.
Zo ben ik thuis geraakt in de wereld van hoog getalenteerde en gedreven ondernemers, leiders en professionals, die in hun brein gaan als een speer en tegelijk een extra reismaat en spiegel kunnen gebruiken op hun vaak wat eenzame reis.
Hoe ingewikkelder bedraad, hoe meer ik aanga.
En juist als jij een grote verantwoordelijkheid draagt, je rugzak flink gevuld is en je worstelt met je eigen drive en evenwicht, raak ik nieuwsgierig hoe we het jou net wat makkelijker en prettiger kunnen maken.
En als jij floreert, raakt dat vaak ook een gezin, een organisatie, stad, provincie of land om je heen.
Dat past dan weer mooi in mijn missie.

Voorlopig ga ik voor de verdubbeling van mijn eerste 20 jaar.
Met veel plezier kijk ik uit naar die jaren waarin ik vanuit alle opgedane kennis en ervaring steeds sneller en gerichter waarde kan bieden bij mijn klantvraagstukken.

Reisplan 7 checkpoints

‘Mastering yourself’ als high-achiever

Download het gratis reisplan en start jouw eigen reflectie! Via de Reflect & Grow methode en de 7 onmisbare checkpoints check jij op een bewuste manier in bij jezelf. Zo ontdek je wat je nu echt wilt en nodig hebt, plus wat er voor nodig is daar te komen. Je hebt daarbij oog voor zowel jouw rationele als jouw gevoelsmatige kant. Word de schrijver van jouw eigen MASTERPIECE en pak de regie in het vinden van jouw gewenste rol, impact en reputatie, resultaten, voldoening in het leven, verbinding in relaties en duurzame vitaliteit.