Inloggen

Over Saskia

Deze bevlogen Amsterdamse combineert moeiteloos een zakelijke, resultaatgerichte èn een menselijke focus. Sinds 1999 combineert zij als arbeids- en organisatiepsychologe objectieve data over de klant met de onmisbare verdieping in de unieke persoon, vanuit haar rol als professioneel life-coach. Zij weet exact te destilleren wat leeft in haar klanten en wat zij nodig hebben om dichterbij hun doel te komen. Saskia kan worden gezien als een eclectisch begeleider, die verschillende technieken en methodieken combineert om maatwerk te bieden waarin verschil worden gemaakt voor haar veelal veeleisende klant, die zelf al zeer zelfredzaam tot bepaald succes heeft weten te komen. Zij blijft zichzelf continu uitdagen en ontwikkelen, om die high end Life & Career mentor te kunnen zijn. Indien wenselijk betrekt zij ook andere experts in een traject, om het beste resultaat te boeken voor de klant.

“Altijd oog voor de mens en zoekend naar hoe je de mens verder kan brengen en verbinden. Wie ben ik, wat heb ik nodig, wat zijn mijn belemmeringen en welke keuzes ga je maken. Hele fijne sessie(s).”

- Erwin Wals, Gesprekspartner voor de DGA in het MKB bij ING Nederland

"High achievers treffen een unieke all-in-one formule."

Sinds 2003 heeft Saskia succesvol haar eigen adviespraktijk opgebouwd en daarmee een topreputatie verworven in een breed netwerk in zowel de profit- als non-profit sector. Inmiddels heeft zij duizenden individuen, teams en organisaties voorzien van maatwerkadvies en begeleiding in zakelijke en persoonlijke vraagstukken. Haar focus ligt op consciëntieuze ondernemers, leiders/ bestuurders, experts en toptalenten in diverse branches, met een eigen missie en hoge drive. Ook voor de (vermoedelijk) hoogbegaafden onder hen is zij de inspirerende en doortastende sparringpartner. Saskia is zelf hoogbegaafd en heeft veel kennis en ervaring opgedaan in het werken met hoogbegaafden in hun professionele en persoonlijke uitdagingen.

High achievers treffen een unieke all-in-one formule. Enerzijds een resultaatgerichte en rationele blik, anderzijds liefde voor de mens en aandacht voor het innerlijke welzijn en de emotionele wereld die soms wat onderbelicht raken.

Hoe Saskia voor jou het verschil maakt

01/

Detective focus

Waar speurwerk en scherpe analyse zijn nodig om jou iets bij te brengen dat jij nog niet wist over jezelf. En om jouw zelf-sabotagesystemen te doorzien en helpen doorbreken.
Dat kan Saskia jou leveren vanuit haar analytische vermogen, hoge sensitiviteit en ruime aanbod in detectie-instrumenten.
 

02/

Pure eerlijkheid

Hoewel jouw positie en talent kunnen imponeren, wordt Saskia niet gehinderd door die impact. Zij zal zeker respecteren wat jij al hebt bereikt, maar je niet naar de mond praten. Eerlijkheid duurt het langst en zij is er om jou te prikkelen en te zoeken naar de laatste blindspots en de weg naar jouw beste zelf, waarin jij floreert in prestaties, energie èn positieve beleving.

03/

Omdenkvermogen

Net als bij jou staat bij Saskia de snelscan altijd aan. Zij zet deze kwaliteit voor jou in om de nog onbenutte mogelijkheden te identificeren. Als realistische idealist reikt zij je invloedkansen aan. Daar waar het tijd wordt om iets los te laten of veranderen in denken of doen, zal zij je hiertoe uitdagen

5/5

"Ik heb inzicht gekregen door haar concrete feedback en kreeg toepasbare adviezen over mijn managementstijl."

“In verband met een promotie naar een directiefunctie heb ik Saskia gevraagd mij inzicht te geven in mijn sterke punten en aandachtsgebieden. Saskia hanteerde een praktische aanpak, die heel goed aansloot op mijn wensen. Ik heb inzicht gekregen door haar concrete feedback en kreeg toepasbare adviezen over mijn managementstijl. Daarnaast heb ik de gesprekken met Saskia als heel prettig en positief ervaren. Een aanrader dus voor iedereen die verder wil komen!”

Andrea van der Giezen, Partner en lid Dagelijks bestuur Jan© Accountants en Adviseurs

Reisplan 7 checkpoints

‘Mastering yourself’ als high-achiever

Download het gratis reisplan en start jouw eigen reflectie! Via de Reflect & Grow methode en de 7 onmisbare checkpoints kun je ontdekken hoe jij nog meer de schrijver van jouw eigen masterpiece kunt worden. Ratio en gevoel komen beiden aan bod. Kom met meer gemak tot jouw gewenste impact en resultaten, voldoening in het leven, een topreputatie, fijne relaties en duurzame vitaliteit.

Saskia Gans: A&O-psychologe & coach