Inloggen

Over Saskia

Deze geboren Amsterdamse werkt sinds 1999 met wetenschappelijk onderbouwde assessments. Als arbeids- en organisatiepsychologe combineert zij objectieve data met haar eigen gave om exact te destilleren wat leeft in haar klanten en wat zij nodig hebben. Haar academische achtergrond heeft zij aangevuld met praktische kennis en ervaring op het gebied van o.a. life-coaching, ACT, NAC/NLP en DISC. Zij kan worden gezien als een eclectisch begeleider. Zij zoekt uit de veelheid van methodieken de best passende voor het unieke individu. Indien nodig betrekt zij andere experts in het traject. 

“Altijd oog voor de mens en zoekend naar hoe je de mens verder kan brengen en verbinden. Wie ben ik, wat heb ik nodig, wat zijn mijn belemmeringen en welke keuzes ga je maken. Hele fijne sessie(s).”

- Erwin Wals, Gesprekspartner voor de DGA in het MKB bij ING Nederland

"High achievers treffen een unieke all-in-one formule."

Sinds 2003 heeft Saskia succesvol haar eigen adviespraktijk opgebouwd en daarmee een topreputatie verworven in een breed netwerk in zowel de profit- als non-profit sector. Inmiddels heeft zij duizenden individuen, teams en organisaties voorzien van waardevol advies en begeleiding in zakelijke en persoonlijke vraagstukken. Haar focus ligt op topondernemers, leiders/bestuurders, experts en toptalenten in de sport- en entertainment-wereld. Ook voor hoogbegaafden onder hen is zij regelmatig een waardevol sparringpartner.

High achievers treffen een unieke all-in-one formule. Enerzijds een resultaatgerichte en rationele blik, anderzijds liefde voor de mens en aandacht voor het innerlijke welzijn.

Hoe Saskia voor jou het verschil maakt

01/

Detective focus

Het vraagt speurwerk en scherpe analyse om jou iets bij te brengen dat jij nog niet wist. Om jou te kunnen zien voor wie jij werkelijk bent, in alle facetten. Dat kan Saskia jou leveren vanuit haar analytische vermogen, hoge sensitiviteit en ruime aanbod in detectie-instrumenten. Zij is jouw ambitieuze persoonlijke detective, die jouw unieke blauwdruk onderzoekt op jouw laatste essentiële winstkansen.

02/

Pure eerlijkheid

Hoewel jouw positie en talent kunnen imponeren, wordt Saskia niet gehinderd door die impact. Hoewel ze je zeker respecteert om wat jij al hebt bereikt, zal zij benoemen wat zij opmerkt, zonder je naar de mond te praten. Zij is er niet om je ego te dienen maar om jou wijzer te maken. Om je meer rust te brengen, te laten genieten van het leven en je maximale potentieel te laten benutten. Je zult haar Amsterdamse nuchterheid en eerlijke feedback ervaren.

03/

Omdenkvermogen

Net als bij jou staan bij Saskia de snelscan en het brein altijd aan. Zij zet deze kwaliteiten voor jou in om de nog onbenutte mogelijkheden te identificeren. Zo ondersteunt ze jou in het bereiken van duurzame persoonlijke vitaliteit en maximale positieve impact in jouw rol. Als realistische idealist rijkt zij je invloedkansen aan. Daar waar het tijd wordt om iets los te laten of veranderen, zal zij je hiertoe uitdagen.

5/5

"Ik heb inzicht gekregen door haar concrete feedback en kreeg toepasbare adviezen over mijn managementstijl."

“In verband met een promotie naar een directiefunctie heb ik Saskia gevraagd mij inzicht te geven in mijn sterke punten en aandachtsgebieden. Saskia hanteerde een praktische aanpak, die heel goed aansloot op mijn wensen. Ik heb inzicht gekregen door haar concrete feedback en kreeg toepasbare adviezen over mijn managementstijl. Daarnaast heb ik de gesprekken met Saskia als heel prettig en positief ervaren. Een aanrader dus voor iedereen die verder wil komen!”

Andrea van der Giezen, Partner en lid Dagelijks bestuur Jan© Accountants en Adviseurs

Reisplan 7 checkpoints

‘Mastering yourself’ als high-achiever

Download het gratis reisplan om inzicht te krijgen in de Reflect & Grow methode en vandaag nog te starten met jouw eigen reflectie. Saskia loopt bij de begeleiding van high-achievers 7 onmisbare checkpoints door om tot realistische doelen en maximale resultaten te komen op het gebied van gezondheid en voldoening, impact en resultaat, reputatie en relaties.