Inloggen

Reviews

"Als coach en sparringspartner krijgt Saskia mensen (teams) weer op de juiste koers en geeft zij ondersteuning bij het aangaan van nieuwe uitdagingen."

“Saskia is een vernieuwende en inspirerende coach-sparringsparner en organisatie psycholoog. Ik heb haar leren kennen als een professional die op een zeer open, integere en directe manier te werk gaat. In mijn professioneel leven heb ik diverse keren mogen samenwerken met haar, maar ook in mijn privé leven heb ik een aantal dierbaren op het spoor van Saskia gezet. Dit overigens met veel succes voor deze personen. Als coach en sparringspartner krijgt zij mensen (teams) weer op de juiste koers en geeft zij ondersteuning bij het aangaan van nieuwe uitdagingen.”

- Arthur van Dijk, Commissaris van de Koning Provincie Noord-Holland

5/5

"Door middel van kritische vraagstellingen en een onbevangen zelfreflectie zal Saskia je helpen met het openen van nieuwe deuren."

“Tijdens de training Leergang Ontwikkelgericht Leidinggeven heb ik Saskia leren kennen als een zeer betrokken trainer die de persoonlijke status quo challenged. Door middel van kritische vraagstellingen en een onbevangen zelfreflectie zal ze je helpen met het openen van nieuwe deuren in de zoektocht naar een balans tussen welzijn en de professionele ontwikkeling. Een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in een persoonlijke verdieping, ook in relatie tot anderen!”

- Lennart Burg, Senior Projectmanager Technische Universiteit Delft

5/5

"Ik heb inzicht gekregen door haar concrete feedback en kreeg toepasbare adviezen over mijn managementstijl."

“In verband met een promotie naar een directiefunctie heb ik Saskia gevraagd mij inzicht te geven in mijn sterke punten en aandachtsgebieden. Saskia hanteerde een praktische aanpak, die heel goed aansloot op mijn wensen. Ik heb inzicht gekregen door haar concrete feedback en kreeg toepasbare adviezen over mijn managementstijl. Daarnaast heb ik de gesprekken met Saskia als heel prettig en positief ervaren. Een aanrader dus voor iedereen die verder wil komen!”

- Andrea van der Giezen, Partner en lid Dagelijks bestuur Jan© Accountants en Adviseurs

5/5

Saskia is professioneel en scherp in haar voorbereiding

“Saskia is professioneel en scherp in haar voorbereiding. Tijdens de teambegeleiding on site had ze een mooie balans tussen gepaste begeleiding geven en tegelijkertijd niet dominant aanwezig zijn”

- René Olsthoorn, CEO Timber and Building Supplies Holland N.V.

Reisplan : een persoonlijke reflectiereis

‘Mastering yourself’

Download het gratis reisplan om stap voor stap jouw eigen recept te vinden om te laveren tussen een bore-out en burn-out. Hoe leg je de focus op dat wat energie geeft, hoe begrens je energielekken, waar zitten nog belemmerende overtuigingen en patronen? De Reflect & Grow methode ondersteunt jou in je eigen reflectie. Zo kun je duurzaam vlammen, zonder jezelf er in te verliezen.

Saskia Gans: A&O-psychologe & coach