Inloggen

Over mij

Vanuit mijn Amsterdamse roots kun je bij mij naast een licht accentje ook een nuchtere en directe benadering verwachten. Met mijn gezin met mijn man Remon en 2 jongvolwassen zoons woon ik momenteel in het Noord-Hollandse Purmerend. Bij ons gaat weinig zoals het gebruikelijk gaat, met 4 hoog-sensitieve hoogbegaafden in huis en ik heb het levensmotto ontwikkeld ‘als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat’. Creatief omdenken en je eigen weg zoeken, daarin ben ik inmiddels expert.
Achter mijn theoretische basis en analytische blik schuilt dus ook een sensitieve kant, waardoor ik in mijn trajecten resultaatgerichtheid combineer met een menselijke blik. Sinds 1999 ben ik actief als arbeids- en organisatiepsychologe met een focus op assessments en reflectie- en ontwikkelprocessen. Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in het ondersteunen van de ambitieuze snelle denker, die als leider, bestuurder of ondernemer succesvol aan de weg timmert.

Ik zie mezelf als een nieuwsgierig persoon, die wil doorgronden wat er werkelijk leeft in mijn klanten. Die verdieping kan ik enkel maken als wij een klik hebben, als ik jouw type ben en jij de mijne. Passen we niet, dan is dat ook helemaal ok.

Als eclectisch begeleider combineer ik verschillende technieken en methodieken om maatwerk te bieden en voor jou als klant het verschil te maken. Als jij anders bedraad bent doordat jij hoogbegaafd bent, hoogsensitief of een vleugje autisme, AD(H)D en/of dyslexie daagt dit me enkel maar meer uit om aan te sluiten op jouw denk- en voelwereld. Andere experts betrek ik in het traject, als dat jouw resultaat ten goede komt.
Ben jij benieuwd kennis te maken? Boek dan een vrijblijvende call in zodat we de match kunnen aftasten!

“Altijd oog voor de mens en zoekend naar hoe je de mens verder kan brengen en verbinden. Wie ben ik, wat heb ik nodig, wat zijn mijn belemmeringen en welke keuzes ga je maken. Hele fijne sessie(s).”

- Erwin Wals, Gesprekspartner voor de DGA in het MKB bij ING Nederland

"High achievers treffen een unieke all-in-one formule."

Sinds 2003 heeft Saskia succesvol haar eigen adviespraktijk opgebouwd en daarmee een topreputatie verworven in een breed netwerk in zowel de profit- als non-profit sector. Inmiddels heeft zij duizenden individuen, teams en organisaties voorzien van maatwerkadvies en begeleiding in zakelijke en persoonlijke vraagstukken. Haar focus ligt op consciëntieuze ondernemers, leiders/ bestuurders, experts en toptalenten in diverse branches, met een eigen missie en hoge drive. Ook voor de (vermoedelijk) hoogbegaafden onder hen is zij de inspirerende en doortastende sparringpartner. Saskia is zelf hoogbegaafd en heeft veel kennis en ervaring opgedaan in het werken met hoogbegaafden in hun professionele en persoonlijke uitdagingen.

High achievers treffen een unieke all-in-one formule. Enerzijds een resultaatgerichte en rationele blik, anderzijds liefde voor de mens en aandacht voor het innerlijke welzijn en de emotionele wereld die soms wat onderbelicht raken.

Hoe Saskia voor jou het verschil maakt

01/

Detective focus

Waar speurwerk en scherpe analyse zijn nodig om jou iets bij te brengen dat jij nog niet wist over jezelf. En om jouw zelf-sabotagesystemen te doorzien en helpen doorbreken.
Dat kan Saskia jou leveren vanuit haar analytische vermogen, hoge sensitiviteit en ruime aanbod in detectie-instrumenten.
 

02/

Pure eerlijkheid

Hoewel jouw positie en talent kunnen imponeren, wordt Saskia niet gehinderd door die impact. Zij zal zeker respecteren wat jij al hebt bereikt, maar je niet naar de mond praten. Eerlijkheid duurt het langst en zij is er om jou te prikkelen en te zoeken naar de laatste blindspots en de weg naar jouw beste zelf, waarin jij floreert in prestaties, energie èn positieve beleving.

03/

Omdenkvermogen

Net als bij jou staat bij Saskia de snelscan altijd aan. Zij zet deze kwaliteit voor jou in om de nog onbenutte mogelijkheden te identificeren. Als realistische idealist reikt zij je invloedkansen aan. Daar waar het tijd wordt om iets los te laten of veranderen in denken of doen, zal zij je hiertoe uitdagen

5/5

"Ik heb inzicht gekregen door haar concrete feedback en kreeg toepasbare adviezen over mijn managementstijl."

“In verband met een promotie naar een directiefunctie heb ik Saskia gevraagd mij inzicht te geven in mijn sterke punten en aandachtsgebieden. Saskia hanteerde een praktische aanpak, die heel goed aansloot op mijn wensen. Ik heb inzicht gekregen door haar concrete feedback en kreeg toepasbare adviezen over mijn managementstijl. Daarnaast heb ik de gesprekken met Saskia als heel prettig en positief ervaren. Een aanrader dus voor iedereen die verder wil komen!”

Andrea van der Giezen, Partner en lid Dagelijks bestuur Jan© Accountants en Adviseurs

Reisplan 7 checkpoints

‘Mastering yourself’ als high-achiever

Download het gratis reisplan en start jouw eigen reflectie! Via de Reflect & Grow methode en de 7 onmisbare checkpoints kun je ontdekken hoe jij nog meer de schrijver van jouw eigen masterpiece kunt worden. Ratio en gevoel komen beiden aan bod. Kom met meer gemak tot jouw gewenste impact en resultaten, voldoening in het leven, een topreputatie, fijne relaties en duurzame vitaliteit.

Saskia Gans: A&O-psychologe & coach