Inloggen

Over mij

Vanuit mijn Amsterdamse roots kun je bij mij naast een licht accentje ook een nuchtere en doortastende benadering verwachten. Met mijn gezin – bestaande uit mijn man Remon (met wie ik sinds 1993 samen ben) en 2 jongvolwassen zoons –  woon ik in het Noord-Hollandse Purmerend. Bij ons gaat weinig zoals het gebruikelijk gaat, met 4 hoog-sensitieve hoogbegaafden in huis en ik heb het levensmotto ontwikkeld ‘Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat’. Creatief omdenken en je eigen weg zoeken, vanuit eigenheid, daarin ben ik inmiddels expert.
Achter mijn wetenschappelijke opleiding en analytische blik schuilt ook een sensitieve en intuïtieve kant, waardoor ik in mijn trajecten resultaatgerichtheid combineer met een menselijke blik. Sinds 1999 ben ik actief als arbeids- en organisatiepsychologe met een focus op assessments en reflectie- en ontwikkelprocessen. Inmiddels heb ik me gespecialiseerd in het ondersteunen van de ambitieuze snelle denker, die als leider, bestuurder of ondernemer succesvol aan de weg timmert.

Ik zie mezelf als een nieuwsgierig persoon, die wil doorgronden wat er werkelijk leeft in mijn klanten. Die verdieping kan ik enkel maken als wij een klik hebben, als ik jouw type ben en jij de mijne. Passen we niet, dan is dat ook helemaal ok.

Als eclectisch begeleider combineer ik verschillende technieken en methodieken om maatwerk te bieden en voor jou als klant het verschil te maken. Als jij anders bedraad bent doordat jij hoogbegaafd bent, hoogsensitief of een vleugje autisme, AD(H)D en/of dyslexie daagt dit me enkel maar meer uit om aan te sluiten op jouw denk- en voelwereld. Andere experts betrek ik in het traject, als dat jouw resultaat ten goede komt.
Ben jij benieuwd kennis te maken? Boek dan een vrijblijvende call in zodat we de match kunnen aftasten!

“Altijd oog voor de mens en zoekend naar hoe je de mens verder kan brengen en verbinden. Wie ben ik, wat heb ik nodig, wat zijn mijn belemmeringen en welke keuzes ga je maken. Hele fijne sessie(s).”

- Erwin Wals, Gesprekspartner voor de DGA in het MKB bij ING Nederland

"High achievers treffen een unieke all-in-one formule."

Sinds 2003 heeft Saskia succesvol haar eigen adviespraktijk opgebouwd en daarmee een topreputatie verworven in een breed netwerk in zowel de profit- als non-profit sector. Inmiddels heeft zij duizenden individuen, teams en organisaties voorzien van maatwerkadvies en begeleiding in zakelijke en persoonlijke vraagstukken. Haar focus ligt op consciëntieuze ondernemers, leiders/ bestuurders, experts en toptalenten in diverse branches, met een eigen missie en hoge drive. Ook voor de (vermoedelijk) hoogbegaafden onder hen is zij de inspirerende en doortastende sparringpartner. Saskia is zelf hoogbegaafd en heeft veel kennis en ervaring opgedaan in het werken met hoogbegaafden in hun professionele en persoonlijke uitdagingen.

High achievers treffen een unieke all-in-one formule. Enerzijds een resultaatgerichte en rationele blik, anderzijds liefde voor de mens en aandacht voor het innerlijke welzijn en de emotionele wereld die soms wat onderbelicht raken.

Hoe ik voor jou het verschil maak

01/

Detective focus

Speurwerk en scherpe analyse zijn nodig om jou iets te brengen dat jij nog niet wist over jezelf of al eerder hebt geprobeerd.
En om jouw gewiekste zelf-sabotagesystemen te doorzien en helpen doorbreken.
Dat kan ik jou leveren vanuit mijn analytische vermogen, hoge sensitiviteit en ruime aanbod in detectie-instrumenten.
 

02/

Pure eerlijkheid

Hoewel jouw positie en talent kunnen imponeren, word ik niet gehinderd door die impact. Ik zal je zeker respecteren om jouw talent en bereikte positie, maar je niet naar de mond praten. Eerlijkheid duurt het langst en ik ben er om jou te prikkelen en te zoeken naar de laatste blindspots en de weg naar jouw beste zelf, waarin jij floreert in prestaties, energie èn positieve beleving.

03/

Omdenkvermogen

Net als bij jou staat bij mij de snelscan altijd aan. Ik zet deze kwaliteit voor jou in om de nog onbenutte mogelijkheden te identificeren. Als realistische idealist reik ik je invloedkansen aan. Daar waar het zinvol lijkt om iets los te laten of je denk- en handelswijze te herzien, zal ik je hiertoe uitdagen. Uiteindelijk blijf jij aan het roer en ben ik jouw kritische spiegel.

5/5

"Ik heb inzicht gekregen door haar concrete feedback en kreeg toepasbare adviezen over mijn managementstijl."

“In verband met een promotie naar een directiefunctie heb ik Saskia gevraagd mij inzicht te geven in mijn sterke punten en aandachtsgebieden. Saskia hanteerde een praktische aanpak, die heel goed aansloot op mijn wensen. Ik heb inzicht gekregen door haar concrete feedback en kreeg toepasbare adviezen over mijn managementstijl. Daarnaast heb ik de gesprekken met Saskia als heel prettig en positief ervaren. Een aanrader dus voor iedereen die verder wil komen!”

Andrea van der Giezen, Partner en lid Dagelijks bestuur Jan© Accountants en Adviseurs

Reflectiewerkboek

‘‘Laveren tussen een bore-out en een
burn-out” als high-achiever

Jouw reflectiewerkboek om zelf je persoonlijk leiderschapsplan te maken

Via dit zelfreflectie document ga jij het kritisch gesprek aan met jezelf. Je checkt gestructureerd in bij jezelf, met aandacht voor zowel de rationele als emotionele kant. Zo kun je de schrijver worden van jouw eigen MEESTERWERK en vanuit persoonlijk leiderschap leiding nemen in het vinden van jouw gewenste rol, impact en reputatie, resultaten, voldoening in het leven, verbinding in relaties en duurzame vitaliteit.