Inloggen

Meesterlijk werk wat raakt

Genieten van meesterlijk werk vanuit passie en talent. Herken je dat? Dat iemand je opvalt, je raakt en een uitzonderlijke beleving brengt op een specifiek gebied?

Dan heb ik het over die mensen die zich vol toewijding ergens op storten en waarbij het als vanzelf lijkt te gaan, alsof ze ervoor geboren zijn. Je voelt dat ze het vanuit hun hart en eigen inzicht doen en nooit puur voor het geld of omdat het ‘moet’. Ze hebben een stip op de horizon en daar gaan ze heen. Het zijn authentieke mensen, die vanuit hun waarden en idealen werken. Waardering en geld volgen vaak vanzelf, als zij hun unieke skills laten zien.

Een edelsmid die met een haviksoog creatieve unieke sieraden maakt.
De chefkok die een bijzondere smaakbeleving brengt via fijngevoeligheid en discipline.
Een monteur die de meest complexe technische problemen weet op te lossen.
Een leider die bouwt aan een complementair topteam dat hierdoor gaat vliegen.
Een zanger(es) die publiek weet te roeren door gevoel over te brengen via treffende woorden en energie.
De ondernemer die precies snapt hoe klantbeleving werkt…

Komen er al personen bij je op? WIE ZIE JIJ ALS INSPIREREND MEESTERLIJK?

Als ik even in mijn eigen omgeving en netwerk rondkijk, komen er allerlei namen bij me op.
Anita Heessels, met haar bijna grenzeloze motivatie en vertrouwen in mensen en hun ontwikkeling, waarmee ze life-changing resultaat kan boeken.
Mijn zoon Thymo, die tot midden in de nacht karakterbeschrijvingen zit uit te werken om in zijn groep vrienden een ultiem spannend en complex scenario te brengen in hun groepsspel.
Mishaël Lopes Cardozo, de no-nonsense zwaardvechter en acteur die vol toewijding eeuwenoude vechtkunsten terughaalt, op eigen wijze en zonder concessies te doen.
Michel Kappen, die als ondernemer vanuit passie voor Schotse whisky een nieuw beleggingsproduct lanceerde, door vele uitdagingen heen.
(Ben je niet genoemd, betekent zeker nog niet dat jij er niet bij hoort ?)

Voorbeelden kun je overal vinden, als je goed oplet. Hebben deze gedreven strebers het altijd makkelijk? Zeker niet, want hun innerlijke vlam daagt ze ook continu uit. Maar zie je dat vlammetje bij iemand ontstaan, bij je zoon of dochter, een vriend(in) of collega, koester het dan. Inspireer mensen om er uit te halen wat er in zit, hun talent te ontplooien, terwijl ze ondertussen ook dichtbij zichzelf blijven en zuinig blijven op de pure kern. Dan ontstaat de mooiste combinatie.

Mijn eigen vlammetje brandt bij het begeleiden van high achievers naar meesterschap in zelfleiderschap en eigen wijsheid.

Meesterlijk
In het balanceren van jezelf terwijl talent, ambitie en ideeën de ruimte krijgen.
In het kennen van je eigen kwaliteiten en vermijden van valkuilen.
In het ontwikkelen en bewegen van een bevlogen topteam.
In het verminderen van frustraties of onnodige conflicten.

Wil jij eens sparren over jouw route naar meesterschap? Plan dan hier jouw vrijblijvende strategie-call : www.saskiagans.nl/strategie-sessie

Reisplan 7 checkpoints

‘Mastering yourself’ als high-achiever

Download het gratis reisplan en start jouw eigen reflectie! Via de Reflect & Grow methode en de 7 onmisbare checkpoints check jij op een bewuste manier in bij jezelf. Zo ontdek je wat je nu echt wilt en nodig hebt, plus wat er voor nodig is daar te komen. Je hebt daarbij oog voor zowel jouw rationele als jouw gevoelsmatige kant. Word de schrijver van jouw eigen MASTERPIECE en pak de regie in het vinden van jouw gewenste rol, impact en reputatie, resultaten, voldoening in het leven, verbinding in relaties en duurzame vitaliteit.