Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vroegboekkorting t/m 15 mei: 350,- ipv 395,- excl 21% BTW

Reflect & Grow dag

op 16 juni 2023

De eerste Reflect & Grow dag op 20 januari was een succes! Het programma liet ondernemers en leiders met aandacht stilstaan bij de eigen situatie, uitdagingen en behoeftes, waarna heldere actiepunten konden worden gevormd. Tijdens deze dag tot zelfs daarna kwamen deelnemers ook persoonlijk met elkaar in verbinding, vanuit herkenning en belangstelling. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak werd er resultaat geboekt

Op vrijdag 16 juni 2023 wordt vanuit deze eerste ervaring de tweede editie gepland!

Op vrijdag 16 juni 2023 wordt vanuit deze eerste ervaring de tweede editie gepland!

Duurzaam vlammen zonder jezelf te verliezen

Jouw eigen kwaliteiten en ideeën manifesteren, zonder jezelf te kort te doen en vanuit zelfleiderschap geruisloos te genieten van jouw positie aan de top.

Voor wie is de Reflect & Grow dag?

Zelfstandigen/ondernemers en leiders (35+, HBO/WO denkniveau), die vanuit innerlijke drive altijd aan staan, scenario’s uitdenken en veel details waarnemen. De focus op alles wat moet gebeuren staat aan en je hebt het idee altijd beschikbaar te moeten zijn.

Je ervaart weinig tijd om even stil te staan en voelt geregeld wat frustratie over hoe je jezelf duurzaam vitaal kunt laten vlammen en hoe je zelf kunt genieten en relaxen. Je hebt vele ideeën en ambities en bent veelal zelf de trekker van initiatieven. Je kunt wel eens wat eenzaam zijn daar aan de top. Je hebt behoefte aan een reflectiemoment, waarbij je niet doelloos gaat malen, maar echt concreet wordt. En liefst wil je er een positieve beleving van maken, samen met andere gelijkgestemden!

Wat gaan we doen?

Eerlijk en met aandacht jouw status quo beschouwen. Jij gaat beoordelen waar je nu staat en wat jij nu nodig hebt om je eigen leven plezieriger te maken en tegelijk jouw positie en verdere groei te borgen.

Via storytelling waardevolle levenslessen delen. De interactie tussen deelnemers is een belangrijk onderdeel van de dag.

Je wordt in snel tempo uitgedaagd om je eigen patronen kritisch te bekijken en te gaan omdenken naar nieuwe strategieën die jou verder brengen.

"Saskia creëert op deze dag een dynamisch en tegelijkertijd veilig klimaat om met elkaar te kunnen delen en reflecteren."

De Reflect & Grow methode met de 7 checkpoints – om tot bewust zelfleiderschap te komen en realisatie van je doelen – zal als een rode draad door de dag heen lopen.

Vroegboekkorting t/m 15 mei: 350,- ipv 395,- excl 21% BTW

Claim jouw plek:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Laat niets er meer tussen komen en zet deze datum in je agenda en stel je plek zeker, door hier te boeken voor vrijdag 16 juni. Tot 15 mei geldt de vroegboekkorting en betaal je 350,- excl, 21% BTW ipv 395,-. De Reflect & Growdag zal plaatsvinden in de Zaanstreek (waarschijnlijk Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam), definitieve informatie volgt.