Project Description

Leergang Zelfleiderschap & Ontwikkelgericht Leidinggeven 2 – Senior

Als gastdocent/trainer ben ik onderdeel van de LOL-2 Senior.
Een uniek persoonlijk ontwikkelprogramma voor senior professionals die al een eind onderweg zijn maar zichzelf als individu en als motiverend leider nog verder willen ontwikkelen. Zelfinzicht en persoonlijke effectiviteit zijn daarbij een belangrijke basis. Het leerzame en tegelijkertijd enorm leuke en veelzijdige traject biedt veel ruimte voor feedback, persoonlijke afstemming en verbinding met andere deelnemers waarmee je samen een groeiproces instapt. Van jou zelf wordt een actieve houding verlangd om jouw eigen groei te stimuleren en ook naar anderen te kunnen bijdragen.
Dit maatwerkprogramma wordt verspreid over 5 dagen in een periode van circa 3-4 maanden. Hoofdtrainer is Anita Heessels van Gipfel HR Consultancy, waarmee ik nauw samenwerk. Beiden zijn wij ook Thomas Partners, met een verleden van ruim 20 jaar in het verwerken van assessments binnen ontwikkeltrajecten. Een waardevolle combinatie van kwaliteiten, die we met veel plezier en voldoening voor onze deelnemers inzetten.

De eerst volgende startdata:
Actueel: de lente-editie van 2022 is inmiddels afgerond.
Onze volgende groepen starten op 1 en 8 september 2022. Aantal deelnemers per traject is max 6. Wil je deelnemen in een traject, dan is de eerstvolgende optie begin 2023 te verwachten. Neem contact op als je meer informatie wenst te ontvangen en met ons wil aftasten of het traject jou past!