Project Description

Zelfonderzoek en Zelf-Leiderschap

In jouw leven ben je diverse rollen aangegaan, waar verwachtingen en ambities aan vast zitten. Wil je jouw rollen optimaal invullen en tegelijk ook trouw blijven aan jezelf, dan ligt er de uitdaging vooral ook eerste jezelf goed te leren kennen en ‘managen’.
Hoe goed ken je jezelf inmiddels?
Heb je helder wie jij bent, welke vanzelfsprekende kwaliteiten bij jou horen, welke patronen zich herhalen, wat jouw persoonlijke uitdagingen zijn?
En krijg jij het voor elkaar in een positieve flow te komen en blijven, die bij jou past?
In hoeverre heb je het gevoel dat je zelf richting bepaalt en dat je met succes naar je gewenste doelen toe kunt bewegen?

Ook als je al een eind op weg bent, ligt er vaak ergens nog wel invloed verborgen waarmee jij relevante stappen kunt zetten voor jezelf, in jouw werkrol of juist privé-leven. Het vergt kritische zelfevaluatie om die verborgen kansen te ontdekken. Een stukje zelfonderzoek samen met een onafhankelijke gesprekspartner kan dan net het verschil maken. Vragen gesteld krijgen die je zelf nog niet stelde of die je handig ontweek en onbeantwoord liet. Een assessment ondersteunt om nuttige aanvulling te krijgen. Het vraagt van jou vertrouwen, commitment en openheid om dit proces aan te gaan. En een oprechte dosis nieuwsgierigheid. Of ik dan die persoon ben die jou werkelijk ziet en die jou de lastige vragen mag stellen, dat kan enkel jij beoordelen. Zo geldt ook dat ik eerlijk zal zijn als ik voel dat ik niet jouw gesprekspartner ben.

De ervaring leert dat hardop denken in combinatie met zinnige verdiepingsvragen en een pro-actieve instelling leiden tot nieuwe besluiten, creatieve ideeën en meer rust in het hoofd. Je creëert een waardevol bezinningsmoment in iedere sessie. Vaak wordt via diverse metingen ook informatie verzameld over jouw kwaliteiten, valkuilen, energiegevers en voorwaarden om als persoon te groeien en bloeien in dat wat jij doet.

Mijn voornaamste doelgroep: de hoog-intelligente scenario-denkers en intense belevers. Juist in die groep voel ik mij thuis en ervaar ik het als uitdagend om de impact van patronen, overtuigingen en denkfouten te doorgronden en spiegelen.

 

Assessment ‘Inside-Out’: binnen 1 dag een totale blauwdruk van jezelf! Inclusief maatwerkadvies om mee aan de slag te kunnen gaan.

High End Reflect & Grow traject: dit nieuwe traject biedt een extra verdieping aan voor het topsegment. Voor hoogbegaafden, leiders en professionals aan de top, presteerders in een veeleisende omgeving en in de schijnwerper. Dit traject wordt verspreid over 7 maanden. Na een uitgebreide inventarisatie aan de start word je persoonlijk op maat begeleid. Dit traject past die personen, die al ver op weg zijn maar altijd op zoek blijven naar de finishing touch in hun eigen presteren en in het vinden van hun eigen zingeving, rust, geluk en vitaliteit. Jij wilt het beste eruit halen. Dat vraagt om een high end traject! Deelname kan enkel op basis van een grondige inventarisatie.

LEES HIER OOK MIJN PDF  Saskia Gans – Zelfreflectie en jouw winst, over wat het je kan brengen maar ook wat de effecten zijn als je zelfreflectie overslaat!