Inloggen

Voor Zelfbewuste ondernemers en leiders

Inside-Out reflectiereis Premium

Jij wil een verdiepingsslag maken en hierbij gebruik maken van de ervaringen van en interactie met anderen. Met een hoog analytisch vermogen, een zelfkritische blik en hoge motivatie ben jij onderweg in het behalen van doelen.
Jij bent een consciëntieus persoon, die privacy hoog in het vaandel heeft staan en je met toewijding kunt committeren aan een gezamenlijk proces.

Je voelt de urgentie èn nieuwsgierigheid om een dilemma op te lossen of een groeistap te maken.

Vanuit nieuwe inzichten en doorbraken in bestaande patronen bereik je je bestemming.
Zoek je meer innerlijke rust? Wil je een nieuwe stap zetten met jouw bedrijf of in jouw carrière? Of zoek je een manier om meer positieve invloed uit te oefenen op relaties? Diverse thema’s zijn welkom tijdens deze reflectie- en ontwikkelreis.

Incheckfase

Als een match met dit traject wordt geconstateerd, start jij in januari met een persoonlijk assessment en een privé gesprek met Saskia. Bij voorkeur is dit gesprek face-to-face maar online is niet uitgesloten.

Het Inside-out assessment geeft informatie over o.a. jouw werkstijl, drijfveren, actuele spanningsniveau, emotionele intelligentie en leiderschapsstijl.

Tijdens het verdiepingsgesprek bepaal je samen met Saskia waar jouw belangrijkste thema’s liggen waar je tijdens de reflectiereis verder op wil inzoomen.

Samen op reis

Je ontmoet de andere deelnemers tijdens de eerste gezamenlijke sessie waar je gaat inzoomen op kernwaarden, jouw missie en energiegevers en -vreters.

In de loop van het traject komen ook allergieën, overtuigingen, jouw innerlijke dialoog en persoonlijke script, zelfleiderschap, feedback vanuit jouw omgeving en nieuwe strategieën aan bod.

Gedurende een half jaar evalueer je samen de voortgang en biedt Saskia jou spiegeling en maatwerkadviezen op zakelijk en persoonlijk vlak.

Data

Woensdag 7 feb 13:30-16:30
Woensdag 6 maart 13:30-16:30

Woensdag 3 april 13:30-16:30
Woensdag 8 mei 13:30-16:30
Woensdag 12 juni 13:30-16:30

Locatie: Purmerend

Interesse?

Wil jij nader aftasten of dit traject je past? Stuur dan het contactformulier in. Saskia zal op korte termijn de flyer toezenden met meer informatie over de benodigde investering en daarnaast een afspraak met je maken voor een online kennismakingscall. Op basis hiervan zal van beide kanten kunnen worden beoordeeld of je de match gevonden hebt! Deze reflectiereis zal plaatsvinden als een minimum van 3 personen is bereikt.